Stepp 4. klasser med 

Iselin Jansen Ruiz

05. september - 26. september

Påmelding:  HER

Stepp 4 klasser med  

 Anneli Moe

10.oktober - 31. oktober

Påmelding:  HER

 Stepp 4 klasser med  

Håkon Sigernes

07. november - 28. november

Påmelding:  HER

Jazz 4 klasser med 

Jan Nicolai Wesnes

05. september - 26. september

Påmelding: HER 

Jazz 4 klasser med 

Lisbeth S. Espeland

10. orktober - 31. oktober

 Påmelding: HER 

Jazz 4 klasser med 

Sarah Nygård Kitson

07. november - 28. november

 Påmelding: HER


OBS OBS: NY LOKALITET FOR ALLE KLASSER

VINDEREN DANSESTUDIO Slemdalsveien 72, 0373 Oslo 

T. banestopp:  

Slemdalsveien 72, ligger på Vinderen T-bane stasjon (Frognerseterbanen). 5 meter rundt hjørnet og ned i kjelleren. Meld deg på 4 klasser av gangen og 

betal kun kr. 25,- pr klasse som 

MTF Medlem.

Andre betaler kr. 120,- pr. klasse ved forhåndspåmelding. 

DROP IN

Vi holder åpent for drop in til alle klasser så langt det er ledige plasser

Pris Drop in er kr. 40,- for MTF medlem og kr. 150,- for ikke medlem.

Drop in betales kun via appen VIPPS til "MTF Dansetrening" eller med vipps-nummer 10474. 


MTF Dansetrening Stepp
med Iselin Jansen Ruiz.

Om Klassen:  Hennes klasse-struktur er delt i to. Første halvdel består av teknikk og musikalske øvelser, og andre halvdel av danseperspektivet innenfor steppdans. Steppdans er den eneste stilen en både må være musiker og danser på en gang. Dette vektlegger hun med musikkteori og stor variasjon i musikk-sjangere, og også ved å integrere andre dansesjangere inn i steppdansen. Hun er mye inspirert av latin-jazz og house. Det er viktig at steppdansen er både visuelt vakkert samtidig som en lager musikk med jernene, og hennes koreografier og kombinasjoner fokuserer på dette. Det er en time for å svette og ha det gøy, samtidig som det skal være lærerikt og utfordrene. Og hun gir alle muligheten til å arbeide individuelt med de tingene en selv trenger mest.

Om Pedagog: Iselin Jansen Ruiz er en steppdanser med en allsidig bakgrunn innenfor steppdans, mambo, house, salsa, jazz, samtidsdans og ballett. Hun leder det nyoppstartede Allure Tap Company, som er et profesjonelt steppdans- og jazz kompani. 

Hun er ildsjel og gründer av norges første internasjonale festival for steppdans, Tap Oslo. Dette er en Årlig festival som ble startet i 2015 og får besøk av noen av verdens beste steppdansere. Ved flere anledninger har Iselin studert under Sarah Reich og hennes «Tap Music Project» i Los Angeles, med flere show. Hun er aktiv i det internasjonale miljøet i stepp, og leder management byrået «Norwegian Rhythm production» som representerer internasjonale dansere i Oslo, samt arrangerer konserter rundt festivalen (Tap Oslo). Videre har Iselin undervist og opptrådd med steppdans og house/hiphop blant annet i Barcelona, Stockholm, Los Angeles, London, New York og Helsinki. Her hjemme er hun aktiv med egne show, konserter og TV. Ved flere anledninger har hun fremført selvkomponerte verker med Alexis Ruiz.  

I dag underviser hun steppdans og flere andre dansestiler hos blant annet At tickle toes steppdansskole, Skedsmo kulturskole, m.f.

MTF Dansetrening Jazz
med Sarah Nygård Kitson

Om Klassen:   Hey guys my classes are relaxed and fun (most of the time ) . We start with a cardio warm up followed by some stretching and fitness exercises. Next we'll travel across the room concentrating on jazz technique and finally followed with choreography. Be prepared to sweat, hurt the next day and challenge your minds by picking up routines quickly.


Om Pedagog:  Sarah trained at Laine Theatre Arts in London.

Since then she has worked in musical theatre both in the Uk and throughout Europe.

UK Touring credits ; 'Jus Like That, Boogie Nights, Fame the musical, High School Musical (original UK Cast), Footloose and Dirty Dancing.

West End Credits ; We Will Rock You and Dirty Dancing

Other credits; Dirty Dancing, Tivoli Gardens and Royal Opera House in Copenhagen

Directing Credits; Color Fantasy 2018 and 2020, Garbo's 2018 and 2019

Choreography Credits; Color Magic, Color Fantasy, Garbo's, Melodi Grand Prix Norge

Assistant Choreographer; Wallman's Oslo, Dirty Dancing, Saturday Night Fever, Flashdance (All Copenhagen)MTF Dansetrening Stepp
med Håkon Sigernes

Om klassen: Steppdans er musikk og dans på samme tid. I tillegg til  å være morsomt, er steppdans en nyttig danseform å mestre for en allsidig musikalartist. I klassene vil vi jobbe med grunnteknikk, rytmikk og musikalitet gjennom tekniske øvelser som alle kan ha utbytte av, uansett om du har steppet mye eller lite. Vi vil øve på kombinasjonen av ulike grunnleggende trinn over gulvet, og vi vil jobbe med koreografier der vi setter steppe-teorien ut i praksis. Målet med kurset er å få bedre ferdigheter i steppdans ved å øve opp styrke, hurtighet, vokabular, og viktigst av alt: kombinere teknikk, musikalitet og danseglede.

Klassene retter seg mot utøvere med noe erfaring, og legges opp etter ferdighetsnivå til den totale påmeldte gruppen.

Håkon Sigernes er utdannet ved Millennium Performing Arts og Guildford Conservatoire i London, og er ansatt i Skuespiller- og danseralliansen.

Håkon har medvirket i en lang rekke musikalproduksjoner siden debuten i 2007. Folketeateret: Les Misérables, Singin’ In the Rain,Mary Poppins, De tre musketerer, Annie, My Fair Lady, Spamalot. Oslo Nye Teater: Hair, Den glade enke, Chicago, The Producers, Postkort fra Lillebjørn, Les Misérables,Singin' In the Rain. Chat Noir: A Chorus Line, Cats.

Som steppdanser har Håkon jobbet med Oslo SteppdansKompani under ledelse av Anneli Moe, som har satt opp forestillingene Rastløse føtter og Best på fest. Han har vært steppesolist med Glåmdal storband og Hof oratoriekor i Duke Ellingtons Sacred Concert. I steppdanskollektivet Stepperiet jobber han med improvisasjon sammen med Janne Eraker og flere profesjonelle steppdansere og improvisasjonsmusikere.Håkon hadde steppekoreografien på Singin’ In the Rain på Folketeateret i 2017. I tillegg har Håkon lang erfaring som steppdanspedagog ved bl.a. MTF, Bårdar Akademiet, Musikkteaterhøyskolen og At Tickletoes.

Se mer 


MTF Dansetrening Jazz                  med Jan Nicolai Wesnes

Om Klassen: Jazzklassen har to hovedfokus: Første del av klassen handler om grunnleggende teknikktrening. Vi har fokus på styrke og koordinasjon og jobber med plassering og styrking av senter, føtter og bein, isolasjoner, ulike piruetter og går over gulvet.

Andre del av klassen handler om å ta koreografi, og å jobbe med ulike sjangre og bevegelseskvaliteter. Det blir ny kombinasjon hver uke sånn at vi får jobbet med flere ulike stiler. Hensikten med det er å trene seg opp til å ta ting raskt, sånn at man er klar til å gå på danseaudition og føler at man har redskaper til å gjøre best mulig inntrykk! 

Klassene retter seg mot utøvere med noe erfaring, og legges opp etter ferdighetsnivå til den totale påmeldte gruppen.

Om Pedagog: Jan Nicolai Wesnes ble uteksaminert fra Kunsthøgskolen i Oslo i 2004. I perioden 2004 til 2008 var han tilknyttet Oslo Danse Ensemble, og fra 2009 og frem til i dag har han vært fast medlem av Jo Strømgren Kompani og turnert verden rundt med forestillinger og workshops. Jan Nicolai har også jobbet mye innen musikkteater, både som danser og koreograf. Han har blant annet medvirket i West Side Story, Singin´ in the Rain, Guys and Dolls, Chicago og Cabaret på Oslo Nye Teater, Mary Poppins på Folketeateret, Cabaret på Hålogaland Teater, Book of Mormon på China Teatern i Stockholm og Evita på Bømlo Teater. Han koreograferte norgespremieren av Spring Awakening på Oslo Nye Teater i 2010 og Postkort fra Lillebjørn i 2012.

MTF Dansetrening Stepp                     med Anneli Moe

Om Klassen: Første halvdel av klassene vil fokusere på teknikk og teknikkforståelse. Andre halvdel vil i hovedsak være koreografi. Her kan vi utforske forskjellige stiler om det er ønskelig, men med fokus på bevegelighet. Hovedfokuset for disse fire øktene er å kunne gi den enkelte danser øvelser og verktøy, i tillegg til koreografi man kan ta med seg videre i sin egen trening. 

Første halvdel av klassene vil fokusere på teknikk og teknikkforståelse. Andre halvdel vil i hovedsak være koreografi. Her kan vi utforske forskjellige stiler om det er ønskelig, men med fokus på bevegelighet. Hovedfokuset for disse fire øktene

Om Pedagog: Anneli Moe er en av landets få profesjonelle steppdansere og en frontfigur i det norske steppdansmiljøet. Hun har sin utdannelse fra Bårdar Akademiets musikalartistlinje og danselinje, hvor hun nå er tilbake som steppdanslærer. Hun har siden starten medvirket i en rekke tv- og teaterproduksjoner både som utøvende og som koreograf, nasjonalt og internasjonalt. Hun jobbet i flere år med artist- og steppdansduoen Jenter med Jern før hun i 2010 stiftet Oslo SteppdansKompani/Oslo Tap Crew.  Anneli jobber også som soloartist i forskjellige musikersamarbeid, i tillegg medvirker hun i internasjonale prosjekter, nå sist med Sebastian Weber Dance Company i Tyskland. De siste årene har hun koreografert for flere av teatrene i Norge.

MTF Dansetrening Jazz
med Lisbeth Espeland.

Om klassen: Lisbeth sine jazz klasser baserer seg på Molly Molloy syllabusen, med rene teknikk øvelser som er inspirert av både klassisk og moderne. 

Lisbeth er opptatt av at alle skal få muligheten til å utforske sin egen kropp og erfaring, samt gå i dybden i teknikken.

Hun har ofte dansekombinasjoner som baserer seg på trad.jazz i sine timer, tett knyttet opp til musikaldansen slik vi kjenner den.Klassene retter seg mot utøvere med noe erfaring, og legges opp etter ferdighetsnivå til den totale påmeldte gruppen.

Om Pedagog: Lisbeth Sandnes Espeland begynte å danse som 3 åring hos Mona Løbergs danseskole og har siden da fullført både danselinjen på Fagerborg vgs og danseutdanningen med Jazzdans som hovedfag, ved Khio (2004).

«Oslo Danse Ensemble» var hennes første profesjonelle dansejobb, Norges eneste Jazzdans kompani. Lisbeth har også vært med på diverse musikaler på de største teaterscenene i Oslo,

«West Side Story», «Singin’in the Rain», «Evita», «My Fair Lady», «Guys and Dolls», «Chicago» og «Den Glade Enke».

Hun har også ved to anledninger vært solist for Hanne Krogh Productions og sommershowene «Ikke gi deg, jente» i Sandefjord og «World of Music» i Tønsberg.

Lisbeth begynte å undervise i 2001 og tok etterutdanningen som høgskolelektor (PPU) i 2010.

Hun har undervist ved flere private ballettskoler, Fagerborg vgs (nå Edvard Munch) og Rud vgs, samt Norges Dansehøyskole og KhiO, samt Musikkteaterhøgskolen og MTF !


 

MUSIKKTEATERFORUM
Trosterudveien 33b, 0778 
Oslo, Norway

Organisasjonsnummer: 997 915 828
Powered by Wild Apricot Membership Software