Vi ønsker velkommen til vårens MTF Dansetrening - Jazz, på Vinderen Dansestudio.

Grunnet Covid - 19 må alle klasser bookes og betales på forhånd. (Se lenker nedenfor for alle klasser.)  

Alle klasser gjennomføres digitalt hvis gjeldende restriksjoner umuliggjør klasser i sal.

Det vil ikke være mulighet for Drop in dette semesteret. 

 


 

MTF DANSETRENING JAZZ 

4 klasser med 

Miguel-Angel Fernandez

04.februar - 04.mars

kl. 11.15 - 12.45

 Påmelding: HER 

Digitale klasser 4. og 11. februar 2021

MTF DANSETRENING JAZZ 

4 klasser med 

Patrick Svingholm Terndrup

11.mars - 08.april

kl. 11.15 - 12.45

 Påmelding:  HER

ALLE KLASSER GJENNOMFØRES DIGITALT 

MTF DANSETRENING JAZZ 

4 klasser med 

 Lisbeth Sandnes Espeland

 15.april - 06.mai

kl. 11.15 - 12.45

 Påmelding: HER

ALLE KLASSER GJENNOMFØRES DIGITALT 


OBS OBS: NY LOKALITET FOR ALLE KLASSER

VINDEREN DANSESTUDIO Slemdalsveien 72, 0373 Oslo 

T. banestopp:  

Slemdalsveien 72, ligger på Vinderen T-bane stasjon (Frognerseterbanen). 5 meter rundt hjørnet og ned i kjelleren. 


Meld deg på 4 klasser av gangen og 

betal kun kr. 25,- pr klasse som 

MTF Medlem.

Andre betaler kr. 120,- pr. klasse ved forhåndspåmelding. 


DROP IN

Grunnet Covid - 19 er det ikke mulighet for Drop in våren 2021. Alle klasser må bookes og betales på forhånd.

MTF Dansetrening Jazz med Miguel-Angel Fernandez

Om klassen: Miguel sine klasser baserer seg på jazzteknikk og uttrykk sterkt inspirert av filmmusikk. Disse klassene vil bestå av teknisk oppvarming og kombinasjon/koreografiarbeid med ulike uttrykksformer og sjangre innen jazz med fokus på teknikk og scenisk uttrykk. Klassene retter seg mot utøvere med noe erfaring, og legges opp etter ferdighetsnivå til den totale påmeldte gruppen.

Om pedagogen: Miguel-Angel er utdannet fra musikkteaterlinjen ved Bårdar Akademiet og Balettakademien i Göteborg. Han har siden 2001 jobbet profesjonelt som musikalartist, koreograf og pedagog. Han har jobbet som musikalartist i oppsetninger på bl.a. Nationaltheatret, Ettlingen - Tyskland, Göteborgs Stadsteater, Kilden - Kristiansand, samt flere oppsetninger på Bømlo Teater m.m. Han har også jobbet som danser på TV som bl.a. Gullruten - Tv2, Melodifestivalen - SVT, og som skuespiller på "Helt Perfekt" - TVNorge og "MAGNUS" - Nrk. Som koreograf har Miguel gjort utallige forestillinger som "Du är toppen, Charlie Brown", "Bat Boy", "Parade", "Ragtime" og senest i fjor "Spelemann På Taket" både for Sandvika Teater og Wasa Teater, Finland. I fjor koreograferte han også "Dogfight" på Riksscenen der han vant Broadway World Norway Award for beste koreografi i en musikal. I tillegg har han koreografert flere år for Lillestrømrevyen og de fire siste årene div. numre for Stjernekamp - Nrk. 

Miguel skriver også musikk. Han har skrevet historien og musikken til musikalen "Oslo - En kjærlighetshistorie". Miguel jobber som studiekoordinator, pedagog,og koreograf på Bårdar Akademiet der han siden 2011 har koreografert flere avgangs/eksamensforestillinger som bl.a. "Sister Act", "Bat Boy", "Spelling Bee", "Urinetown", "Barbies" for musikkteaterlinjene, og flere egne numre/stykker for danselinjene.

NB: dersom samfunnet blir nedstengt grunnet Covid-19 vil Miguel holde dansetreningen digitalt!


MTF Dansetrening Jazz med Patrick Svingholm Terndrup 

Om klassen: Patrick liker å jobbe med ulike uttrykk i sine timer. Som musikalartist må du være allsidig og kunne ta inn forskjellige uttrykk og stilarter. Derfor vil det være en ny koreografi i hver time, og vi får trent på å ta ny koreografi inn. 

Timen vil starte med en oppvarming med tekniske elementer. Etterpå blir det koreografi. Patrick er en musikal-entusiast, så det vil være musikal-koreografier i hans timer. Han vil forberede forskjellige koreografier fra musikaler gjennom tidene, med fokus på ulike uttrykk hver gang. Det er ingen fasit, vi skal ha det gøy, løsne opp, utforske og danse!

Om pedagogen: Patrick er utdannet fra Den Danske Scenekunstskole - Musicalakademiet og ble uteksaminert i 2012. Siden har han jobbet uavbrutt med musikal og koreografi i Danmark før han flyttet til Oslo i sommer. Han har medvirket i flere musikaler i Danmark, blant annet: Disney's Aladdin, Den Lille Havfrue og Ringeren I Notre Dame på Fredericia Teater, Dirty Dancing, Cabaret, Saturday Night Fever, Hairspray, The Book Of Mormon og Flashdance i København. I 2014 mottok han en Reumert Talentpris for sin rolle som Igor i Young Frankenstein på Fredericia Teater. Han har gjort koreografi til Saturday Night Fever, Cabaret, Footloose og The Sound Of Music. Patrick har utover det undervist rundt om i Danmark.

NB: dersom samfunnet blir nedstengt grunnet Covid-19 vil Patrick holde dansetreningen digitalt!


MTF Dansetrening Jazz
med Lisbeth Sandnes Espeland

Om klassen: Lisbeth sine jazz klasser baserer seg på Molly Molloy syllabusen, med rene teknikk øvelser som er inspirert av både klassisk og moderne. 

Lisbeth er opptatt av at alle skal få muligheten til å utforske sin egen kropp og erfaring, samt gå i dybden i teknikken.

Hun har ofte dansekombinasjoner som baserer seg på trad.jazz i sine timer, tett knyttet opp til musikaldansen slik vi kjenner den.Klassene retter seg mot utøvere med noe erfaring, og legges opp etter ferdighetsnivå til den totale påmeldte gruppen.

Om Pedagog: Lisbeth Sandnes Espeland begynte å danse som 3 åring hos Mona Løbergs danseskole og har siden da fullført både danselinjen på Fagerborg vgs og danseutdanningen med Jazzdans som hovedfag, ved Khio (2004).

«Oslo Danse Ensemble» var hennes første profesjonelle dansejobb, Norges eneste Jazzdans kompani. Lisbeth har også vært med på diverse musikaler på de største teaterscenene i Oslo,

«West Side Story», «Singin’in the Rain», «Evita», «My Fair Lady», «Guys and Dolls», «Chicago» og «Den Glade Enke».

Hun har også ved to anledninger vært solist for Hanne Krogh Productions og sommershowene «Ikke gi deg, jente» i Sandefjord og «World of Music» i Tønsberg.

Lisbeth begynte å undervise i 2001 og tok etterutdanningen som høgskolelektor (PPU) i 2010.

Hun har undervist ved flere private ballettskoler, Fagerborg vgs (nå Edvard Munch) og Rud vgs, samt Norges Dansehøyskole og KhiO, samt Musikkteaterhøgskolen og MTF!

NB: dersom samfunnet blir nedstengt grunnet Covid-19 vil Lisbeth holde dansetreningen digitalt!MUSIKKTEATERFORUM
Trosterudveien 33b, 0778 
Oslo, Norway

Organisasjonsnummer: 997 915 828
Powered by Wild Apricot Membership Software