Styret i Musikkteaterforum har 11.mars besluttet å avlyse alle resterende MTF Dansetreninger våren 2020 grunnet faren for smitte av Korona virus. Som arrangør tar vi epidemien på største alvor, og håper at vi ved å ta dette grepet, er med på å stagge viruset. Innbetalt kurskontingent kan enten videreføres klasser høsten 2020 eller tilbakeføres til påmeldte. Alle forhåndspåmeldte vil motta en mail fra daglig leder i MTF i løpet av de neste dagene. Ved. spm. er det bare å ta kontakt på mail henriette@musikkteaterforum.no

 

 

 

MTF DANSTRENING JAZZ 

4 klasser med 

Maria Wulcan

06. februar - 05. mars

 Påmelding: HER

MTF DANSTRENING JAZZ 

4 klasser med 

Jan Nicolai Wesnes

12. mars - 02. april

 Påmelding:  

NB: Charlotte Våset vikarierer klassen 2. april

MTF DANSTRENING JAZZ 

4 klasser med 

Lisbeth S. Espeland

16. april. - 07. mai

 Påmelding:  


OBS OBS: NY LOKALITET FOR ALLE KLASSER

VINDEREN DANSESTUDIO Slemdalsveien 72, 0373 Oslo 

T. banestopp:  

Slemdalsveien 72, ligger på Vinderen T-bane stasjon (Frognerseterbanen). 5 meter rundt hjørnet og ned i kjelleren. Meld deg på 4 klasser av gangen og 

betal kun kr. 25,- pr klasse som 

MTF Medlem.

Andre betaler kr. 120,- pr. klasse ved forhåndspåmelding. 

DROP IN

Vi holder åpent for drop in til alle klasser så langt det er ledige plasser

Pris Drop in er kr. 40,- for MTF medlem og kr. 150,- for ikke medlem.

Drop in betales kun via appen VIPPS til "MTF Dansetrening" eller med vipps-nummer 10474. 


MTF Dansetrening Jazz
med Maria Wulcan

Om Klassen:   Mina klasser har ett lekfullt uttryck där vi utmanar musikaliteten likväl som teknik och uttryck! Vi startar med en lugn uppvärmning baserat på yoga, styrka, kondition och stretch. Därefter rör vi oss över golvet i kombinationer a la jazz! Vi avslutar med koreografi som kommer vara olika från vecka till vecka. Kroppen får sig en liten omgång och hjärnan övas på att plocka kombinationer. Vi ska helt enkelt dansa och ha kul, lämna salen med ett leende på läpparna och trallvänlig musik på hjärnan! Ingen prestation, låga skuldror och just for the fun of it!!! 

Om Pedagog:  Maria Wulcan är koreograf och dansare med bas i Norge och Sverige. Hon kommer från Linköping men bor numera i Oslo. Hon har sin utbildning från Kungliga Svenska Balettskolan i Stockholm och har sedan sin examen 2008 dansat i och koreograferat ett antal föreställningar. Sedan 2015 driver hon Folke Dansteater parallellt med andra uppdrag. Några föreställningar hon medverkat i är, Spamalot, Annie och Mary Poppins på Folketeateret i Oslo. Skönheten och Odjuret på Christiania Teater i Oslo. Historien om en soldat och Addams Family på Östgötateatern i Norrköping och Linköping. Kärleksdrycken på Göteborgsoperan, Bullets Over Broadway på Göta Lejon i Stockholm. Spelman på taket på Trøndelag Teater i Trondheim. Flashdance på Chateau Neuf i Oslo. Hon har koreograferat Billy Elliot på Sandnes Kulturhus, Evita på Bømlo Teater samt var medkoreograf på Skönheten och Odjuret på Christiania Teater. Just nu är hon aktuell som koreograf för Trolle og den magiske fela på Kilden Teater og Konserthus.MTF Dansetrening Jazz                  med Jan Nicolai Wesnes

Om Klassen: Jazzklassen har to hovedfokus: Første del av klassen handler om grunnleggende teknikktrening. Vi har fokus på styrke og koordinasjon og jobber med plassering og styrking av senter, føtter og bein, isolasjoner, ulike piruetter og går over gulvet.

Andre del av klassen handler om å ta koreografi, og å jobbe med ulike sjangre og bevegelseskvaliteter. Det blir ny kombinasjon hver uke sånn at vi får jobbet med flere ulike stiler. Hensikten med det er å trene seg opp til å ta ting raskt, sånn at man er klar til å gå på danseaudition og føler at man har redskaper til å gjøre best mulig inntrykk! 

Klassene retter seg mot utøvere med noe erfaring, og legges opp etter ferdighetsnivå til den totale påmeldte gruppen.

Om Pedagog: Jan Nicolai Wesnes ble uteksaminert fra Kunsthøgskolen i Oslo i 2004. I perioden 2004 til 2008 var han tilknyttet Oslo Danse Ensemble, og fra 2009 og frem til i dag har han vært fast medlem av Jo Strømgren Kompani og turnert verden rundt med forestillinger og workshops. Jan Nicolai har også jobbet mye innen musikkteater, både som danser og koreograf. Han har blant annet jobbet ved Oslo Nye Teater, Hålogaland Teater, Folketeateret, Bømlo Teater og China Teatern i Stockholm. Han koreograferte norgespremieren av Spring Awakening på Oslo Nye Teater i 2010 og Postkort fra Lillebjørn i 2012 ved samme teater. Han har også koreografert Into the Woods for Musikkteaterhøgskolen, for revy, tv, film og ulike sceneproduksjoner.

Jan Nicolai underviser fast på West End danse- og musikalskole og for DanseFOT, talentutviklingsprogram for dansetalenter i Akershus. I tillegg har han vært gjestelærer på Kunsthøgskolen i Oslo, Oslo kulturskole mm.


MTF Dansetrening Jazz
med Lisbeth Espeland.

Om klassen: Lisbeth sine jazz klasser baserer seg på Molly Molloy syllabusen, med rene teknikk øvelser som er inspirert av både klassisk og moderne. 

Lisbeth er opptatt av at alle skal få muligheten til å utforske sin egen kropp og erfaring, samt gå i dybden i teknikken.

Hun har ofte dansekombinasjoner som baserer seg på trad.jazz i sine timer, tett knyttet opp til musikaldansen slik vi kjenner den.Klassene retter seg mot utøvere med noe erfaring, og legges opp etter ferdighetsnivå til den totale påmeldte gruppen.

Om Pedagog: Lisbeth Sandnes Espeland begynte å danse som 3 åring hos Mona Løbergs danseskole og har siden da fullført både danselinjen på Fagerborg vgs og danseutdanningen med Jazzdans som hovedfag, ved Khio (2004).

«Oslo Danse Ensemble» var hennes første profesjonelle dansejobb, Norges eneste Jazzdans kompani. Lisbeth har også vært med på diverse musikaler på de største teaterscenene i Oslo,

«West Side Story», «Singin’in the Rain», «Evita», «My Fair Lady», «Guys and Dolls», «Chicago» og «Den Glade Enke».

Hun har også ved to anledninger vært solist for Hanne Krogh Productions og sommershowene «Ikke gi deg, jente» i Sandefjord og «World of Music» i Tønsberg.

Lisbeth begynte å undervise i 2001 og tok etterutdanningen som høgskolelektor (PPU) i 2010.

Hun har undervist ved flere private ballettskoler, Fagerborg vgs (nå Edvard Munch) og Rud vgs, samt Norges Dansehøyskole og KhiO, samt Musikkteaterhøgskolen og MTF !MUSIKKTEATERFORUM
Trosterudveien 33b, 0778 
Oslo, Norway

Organisasjonsnummer: 997 915 828
Powered by Wild Apricot Membership Software