Vi ønsker velkommen til høstens MTF Dansetrening - Jazz, på Vinderen Dansestudio.

Grunnet Covid - 19 må alle klasser bookes og betales på forhånd. (Se lenker nedenfor for alle klasser.)  

Det vil ikke være mulighet for Drop in dette semesteret. 

 


 

MTF DANSTRENING JAZZ 

4 klasser med 

Lisbeth S. Espeland

08. Oktober - 29.Oktober 

kl. 11.00 - 12.15

 Påmelding: HER 

MTF DANSTRENING JAZZ 

4 klasser med 

Jan Nicolai Wesnes

05. November - 26. November

kl. 11.00 - 12.15

 Påmelding:  HER

 

MTF DANSTRENING JAZZ 

4 klasser med 

 

 

kl. 11.00 - 12.15

 Påmelding: HER


OBS OBS: NY LOKALITET FOR ALLE KLASSER

VINDEREN DANSESTUDIO Slemdalsveien 72, 0373 Oslo 

T. banestopp:  

Slemdalsveien 72, ligger på Vinderen T-bane stasjon (Frognerseterbanen). 5 meter rundt hjørnet og ned i kjelleren. Meld deg på 4 klasser av gangen og 

betal kun kr. 25,- pr klasse som 

MTF Medlem.

Andre betaler kr. 120,- pr. klasse ved forhåndspåmelding. 


DROP IN

Grunnet Covid - 19 er det ikke mulighet for Drop in høsten 2020. Alle klasser må bookes og betales på forhånd.MTF Dansetrening Jazz                  med Jan Nicolai Wesnes

Om Klassen: Jazzklassen har to hovedfokus: Første del av klassen handler om grunnleggende teknikktrening. Vi har fokus på styrke og koordinasjon og jobber med plassering og styrking av senter, føtter og bein, isolasjoner, ulike piruetter og går over gulvet.

Andre del av klassen handler om å ta koreografi, og å jobbe med ulike sjangre og bevegelseskvaliteter. Det blir ny kombinasjon hver uke sånn at vi får jobbet med flere ulike stiler. Hensikten med det er å trene seg opp til å ta ting raskt, sånn at man er klar til å gå på danseaudition og føler at man har redskaper til å gjøre best mulig inntrykk! 

Klassene retter seg mot utøvere med noe erfaring, og legges opp etter ferdighetsnivå til den totale påmeldte gruppen.

Om Pedagog: Jan Nicolai Wesnes ble uteksaminert fra Kunsthøgskolen i Oslo i 2004. I perioden 2004 til 2008 var han tilknyttet Oslo Danse Ensemble, og fra 2009 og frem til i dag har han vært fast medlem av Jo Strømgren Kompani og turnert verden rundt med forestillinger og workshops. Jan Nicolai har også jobbet mye innen musikkteater, både som danser og koreograf. Han har blant annet jobbet ved Oslo Nye Teater, Hålogaland Teater, Folketeateret, Bømlo Teater og China Teatern i Stockholm. Han koreograferte norgespremieren av Spring Awakening på Oslo Nye Teater i 2010 og Postkort fra Lillebjørn i 2012 ved samme teater. Han har også koreografert Into the Woods for Musikkteaterhøgskolen, for revy, tv, film og ulike sceneproduksjoner.

Jan Nicolai underviser fast på West End danse- og musikalskole og for DanseFOT, talentutviklingsprogram for dansetalenter i Akershus. I tillegg har han vært gjestelærer på Kunsthøgskolen i Oslo, Oslo kulturskole mm.


MTF Dansetrening Jazz
med Lisbeth Espeland.

Om klassen: Lisbeth sine jazz klasser baserer seg på Molly Molloy syllabusen, med rene teknikk øvelser som er inspirert av både klassisk og moderne. 

Lisbeth er opptatt av at alle skal få muligheten til å utforske sin egen kropp og erfaring, samt gå i dybden i teknikken.

Hun har ofte dansekombinasjoner som baserer seg på trad.jazz i sine timer, tett knyttet opp til musikaldansen slik vi kjenner den.Klassene retter seg mot utøvere med noe erfaring, og legges opp etter ferdighetsnivå til den totale påmeldte gruppen.

Om Pedagog: Lisbeth Sandnes Espeland begynte å danse som 3 åring hos Mona Løbergs danseskole og har siden da fullført både danselinjen på Fagerborg vgs og danseutdanningen med Jazzdans som hovedfag, ved Khio (2004).

«Oslo Danse Ensemble» var hennes første profesjonelle dansejobb, Norges eneste Jazzdans kompani. Lisbeth har også vært med på diverse musikaler på de største teaterscenene i Oslo,

«West Side Story», «Singin’in the Rain», «Evita», «My Fair Lady», «Guys and Dolls», «Chicago» og «Den Glade Enke».

Hun har også ved to anledninger vært solist for Hanne Krogh Productions og sommershowene «Ikke gi deg, jente» i Sandefjord og «World of Music» i Tønsberg.

Lisbeth begynte å undervise i 2001 og tok etterutdanningen som høgskolelektor (PPU) i 2010.

Hun har undervist ved flere private ballettskoler, Fagerborg vgs (nå Edvard Munch) og Rud vgs, samt Norges Dansehøyskole og KhiO, samt Musikkteaterhøgskolen og MTF !MUSIKKTEATERFORUM
Trosterudveien 33b, 0778 
Oslo, Norway

Organisasjonsnummer: 997 915 828
Powered by Wild Apricot Membership Software