Stepp 4. klasser med 

Håkon Sigernes og Sindre Postholm

31. januar - 07. mars

Påmelding:  HER

Stepp 4 klasser med  

 Håkon Sigernes

14. mars til 04. april

Påmelding:  HER

 Stepp 4 klasser med  

Anneli Moe

11. april til 09. mai

Påmelding:  HER

Jazz 4 klasser med 

Charlotte Øverland Våset

 31. januar - 07. mars

Påmelding: HER 

Jazz 4 klasser med 

Jan Nicolai Wesnes

14. mars - 04. april

 Påmelding: HER 

Jazz 4 klasser med 

Lisbeth S. Espeland

11.april - 09. mai

 Påmelding: HER


Meld deg på 4 klasser av gangen og 

betal kun kr. 25,- pr klasse som 

MTF Medlem.

Andre betaler kr. 120,- pr. klasse ved forhåndspåmelding. 

DROP IN

Vi holder åpent for drop in til alle klasser så langt det er ledige plasser

Pris Drop in er kr. 40,- for MTF medlem og kr. 150,- for ikke medlem.

Drop in betales kun via appen VIPPS til "Musikkteaterforum" eller med vipps-nummer 10474. 


MTF Dansetrening Stepp
med Sindre Postholm.

Om Klassen:  Anything Goes! Tre klasser med fokus på musikalstepp. Vi jobber med teknikk typisk for en musikalkoreografi/steppeaudition. Og vi bygger opp en liten koreografi til Anything Goes. 

Om Pedagog: Sindre Postholm har medvirket i en rekke musikaler i Norge, Sverige og Danmark. For tiden er han aktuell som Nick Hurley i Flashdance og Blikkmannen i Trollmannen fra Oz på Chateau Neuf. Han har drevet med steppdans i 20 år. 

MTF Dansetrening Jazz
med Charlotte Ø. Våset.

Om Klassen:  Enkel oppvarming med vekt på plassering og bevissthet på store bevegelser og bruk av rygg/torso.

Vil variere mellom en tøyesekvens og styrekesekvens.

Senterøvelse i forbindelse med hvilken stil kombinasjonen er.

Klassene retter seg mot utøvere med noe erfaring, og legges opp etter ferdighetsnivå til den totale påmeldte gruppen

Om Pedagog: Charlotte Øverland Våset er utdannet fra Statens Balletthøgskole(nå KHIO)

Hun var fast danser for Oslo Danse Ensemble fra 1995-2010.

Hun har medvirket som danser,sanger og skuespiller i musikaler og teater oppsettninger på både privat -og institusjonsteater som bla:

Hair,Jungelboken,Cats,Evita,Frendelaus,My fair lady,West side story,Annie get your gun,Karius og Baktus,Jul I Blåfjell,Chicago,Cabaret,Svindlere med stil,Mary Poppins.


MTF Dansetrening Stepp
med Håkon Sigernes

Om klassen: Steppdans er musikk og dans på samme tid. I tillegg til  å være morsomt, er steppdans en nyttig danseform å mestre for en allsidig musikalartist. I klassene vil vi jobbe med grunnteknikk, rytmikk og musikalitet gjennom tekniske øvelser som alle kan ha utbytte av, uansett om du har steppet mye eller lite. Vi vil øve på kombinasjonen av ulike grunnleggende trinn over gulvet, og vi vil jobbe med koreografier der vi setter steppe-teorien ut i praksis. Målet med kurset er å få bedre ferdigheter i steppdans ved å øve opp styrke, hurtighet, vokabular, og viktigst av alt: kombinere teknikk, musikalitet og danseglede.

Klassene retter seg mot utøvere med noe erfaring, og legges opp etter ferdighetsnivå til den totale påmeldte gruppen.

Håkon Sigernes er utdannet ved Millennium Performing Arts og Guildford Conservatoire i London, og er ansatt i Skuespiller- og danseralliansen. 

Håkon har medvirket i en lang rekke musikalproduksjoner siden debuten i 2007. Folketeateret: Les Misérables, Singin’ In the Rain, Mary Poppins, De tre musketerer, Annie, My Fair Lady, Spamalot. Oslo Nye Teater: Hair, Den glade enke, Chicago, The Producers, Postkort fra Lillebjørn, Les Misérables, Singin' In the Rain. Chat Noir: A Chorus Line, Cats.

Som steppdanser har Håkon jobbet med Oslo SteppdansKompani under ledelse av Anneli Moe, som har satt opp forestillingene Rastløse føtter og Best på fest. I steppdanskollektivet Stepperiet jobber han med improvisasjon sammen med Janne Eraker og flere profesjonelle steppdansere og improvisasjonsmusikere. Håkon hadde steppekoreografien på Singin’ In the Rain på Folketeateret i 2017. I tillegg har Håkon lang erfaring som steppdanspedagog ved bl.a. MTF, Bårdar Akademiet, Musikkteaterhøyskolen og At Tickletoes. 

Se mer 


MTF Dansetrening Jazz                  med Jan Nicolai Wesnes

Om Klassen: Jazzklassen har to hovedfokus: Første del av klassen handler om grunnleggende teknikktrening. Vi har fokus på styrke og koordinasjon og jobber med plassering og styrking av senter, føtter og bein, isolasjoner, ulike piruetter og går over gulvet.

Andre del av klassen handler om å ta koreografi, og å jobbe med ulike sjangre og bevegelseskvaliteter. Det blir ny kombinasjon hver uke sånn at vi får jobbet med flere ulike stiler. Hensikten med det er å trene seg opp til å ta ting raskt, sånn at man er klar til å gå på danseaudition og føler at man har redskaper til å gjøre best mulig inntrykk! 

Klassene retter seg mot utøvere med noe erfaring, og legges opp etter ferdighetsnivå til den totale påmeldte gruppen.

Om Pedagog: Jan Nicolai Wesnes ble uteksaminert fra Kunsthøgskolen i Oslo i 2004. I perioden 2004 til 2008 var han tilknyttet Oslo Danse Ensemble, og fra 2009 og frem til i dag har han vært fast medlem av Jo Strømgren Kompani og turnert verden rundt med forestillinger og workshops. Jan Nicolai har også jobbet mye innen musikkteater, både som danser og koreograf. Han har blant annet medvirket i West Side Story, Singin´ in the Rain, Guys and Dolls, Chicago og Cabaret på Oslo Nye Teater, Mary Poppins på Folketeateret, Cabaret på Hålogaland Teater, Book of Mormon på China Teatern i Stockholm og Evita på Bømlo Teater. Han koreograferte norgespremieren av Spring Awakening på Oslo Nye Teater i 2010 og Postkort fra Lillebjørn i 2012.

MTF Dansetrening Stepp                     med Anneli Moe

Om Klassen: Første halvdel av klassene vil fokusere på teknikk og teknikkforståelse. Andre halvdel vil i hovedsak være koreografi. Her kan vi utforske forskjellige stiler om det er ønskelig, men med fokus på bevegelighet. Hovedfokuset for disse fire øktene

Om Pedagog: Anneli Moe er en av landets få profesjonelle steppdansere og en frontfigur i det norske steppdansmiljøet. Hun har sin utdannelse fra Bårdar Akademiets musikalartistlinje og danselinje, hvor hun nå er tilbake som steppdanslærer. Hun har siden starten medvirket i en rekke tv- og teaterproduksjoner både som utøvende og som koreograf, nasjonalt og internasjonalt. Hun jobbet i flere år med artist- og steppdansduoen Jenter med Jern før hun i 2010 stiftet Oslo SteppdansKompani/Oslo Tap Crew.  Anneli jobber også som soloartist i forskjellige musikersamarbeid, i tillegg medvirker hun i internasjonale prosjekter, nå sist med Sebastian Weber Dance Company i Tyskland. De siste årene har hun koreografert for flere av teatrene i Norge i

MTF Dansetrening Jazz
med Lisbeth Espeland.

Om klassen: Lisbeth sine jazz klasser baserer seg på Molly Molloy syllabusen, med rene teknikk øvelser som er inspirert av både klassisk og moderne. 

Lisbeth er opptatt av at alle skal få muligheten til å utforske sin egen kropp og erfaring, samt gå i dybden i teknikken.

Hun har ofte dansekombinasjoner som baserer seg på trad.jazz i sine timer, tett knyttet opp til musikaldansen slik vi kjenner den.Klassene retter seg mot utøvere med noe erfaring, og legges opp etter ferdighetsnivå til den totale påmeldte gruppen.

Om Pedagog: Lisbeth Sandnes Espeland begynte å danse som 3 åring hos Mona Løbergs danseskole og har siden da fullført både danselinjen på Fagerborg vgs og danseutdanningen med Jazzdans som hovedfag, ved Khio (2004).

«Oslo Danse Ensemble» var hennes første profesjonelle dansejobb, Norges eneste Jazzdans kompani. Lisbeth har også vært med på diverse musikaler på de største teaterscenene i Oslo,

«West Side Story», «Singin’in the Rain», «Evita», «My Fair Lady», «Guys and Dolls», «Chicago» og «Den Glade Enke».

Hun har også ved to anledninger vært solist for Hanne Krogh Productions og sommershowene «Ikke gi deg, jente» i Sandefjord og «World of Music» i Tønsberg.

Lisbeth begynte å undervise i 2001 og tok etterutdanningen som høgskolelektor (PPU) i 2010.

Hun har undervist ved flere private ballettskoler, Fagerborg vgs (nå Edvard Munch) og Rud vgs, samt Norges Dansehøyskole og KhiO, samt Musikkteaterhøgskolen og MTF !


 

MUSIKKTEATERFORUM
Trosterudveien 33b, 0778 
Oslo, Norway

Organisasjonsnummer: 997 915 828
Powered by Wild Apricot Membership Software