AUDITION TIL MUSIKALEN "COME FROM AWAY" - DNS

 • 12 Feb 2022 11:28
  Message # 12594340
  Musikkteaterforum (Administrator)


  AUDTION TIL MUSIKALEN "COME FROM AWAY"

  Arbeidsgiver Den Nationale Scene AS

  Stillingstittel: Syngende skuespillere

  Frist: 02.03.2022

  Ansettelsesform: Engasjement

  Kontaktperson: Idun Viik

  Søk Her: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationForm/SinglePageApplicationForm.aspx?cid=2000&departmentId=18956&ProjectId=143612&MediaId=5

  AUDITION TIL MUSIKALEN "COME FROM AWAY"

  Den Nationale Scene søker syngende skuespillere til musikalen "COME FROM AWAY" som settes opp høsten 2022. 

  Dette blir en storsatsning på Store Scene neste sesong, regissert av Markus Virta som har en rekke suksessoppsetninger bak seg i Sverige og Finland, og som nettopp satt opp "ASSASSINS" på DNS til strålende anmeldelser.

  "COME FROM AWAY" er basert på virkelige hendelser som utspilte seg i dagene som fulgte 11. september-angrepene i 2001, da 38 passasjerfly plutselig måtte lande i den lille byen Gander i Newfoundland, Canada. Karakterene i musikalen er basert på virkelige Gander-beboere og deres møter med noen av de 7000 strandede passasjerene. Musikalen har blitt mottatt av publikum og kritikere som en hjertevarmende påminnelse om vår evne til medmenneskelighet og godhet selv i de mørkeste tider.

  Vi søker kandidater til følgende roller:

  Rolle 2: Hannah/Margie/Mickey

  Spillealder 40-50

  Sopran med pop-forståelse og sterk pop-belt/mix opp til E. 


  Rolle 6: Beverly / Anette / Reporter

  Spillealder 40-50

  Mezzo med enkel mix eller belt til C#. Høydetoner til F.


  Rolle 10: Bob/ Muhmuza/Captain Bristol

  Spillealder 20-40

  Baryton

  Afrikanske røtter


  Musikalen har planlagt prøvestart 26.september og premiere i november 2022, med spilleperiode som strekker seg over til våren 2023. 


  Aktuelle kandidater blir kalt inn til audition i Bergen, planlagt helgen 26.-27. mars 2022

   

  Søkere bes sende bilde og CV med oversikt over utdanning og arbeidserfaring, og veldig gjerne også en sangvideo eller showreel. 

  Om arbeidsgiveren

  Den Nationale Scene i Bergen er en av landets fire nasjonale scenekunstinstitusjoner. Vi gløder for å skape magiske øyeblikk gjennom engasjerende teater, og skal tilby et mangfoldig repertoar av høy kunstnerisk kvalitet. DNS har ca 140 fast ansatte og spiller rundt 700 forestillinger på tre scene hvert år.
  I henhold til offentlighetsloven §25, kan opplysninger om søker unntas i offentlig søkerliste, dersom søkeren selv ber om det. DNS er forpliktet til å vurdere meroffentlighet og vil foreta en konkret vurdering av søkernes anmodning om fritak vurdert opp mot de hensyn som taler for offentlighet. Dersom DNS mener begrunnelsen for fritak ikke er tilstrekkelig, vil søker bli kontaktet slik at det gis mulighet for å trekke søknaden før endelig søkerliste fullføres.


MUSIKKTEATERFORUM
Trosterudveien 33b, 0778 
Oslo, Norway

Organisasjonsnummer: 997 915 828
Powered by Wild Apricot Membership Software