EN KVELD MED 2018

En Kveld Med Marianne Skovli Aamodt 9. april 2018

Intervjuer: Johan Osuldsen

Mandag 9. april, under En Kveld Med og Musikkteaterprisen, ble danser og koreograf Marianne Skovli Aamodt hyllet for sin fantastiske karriere og innsats for norsk dans og musikkteater. Musikkteaterforums gave til Marianne var nummeret "Marianne the Musical: Hva du ga mitt liv" med tekst og regi av Johan Osuldsen​, koreografi av Tine Erica Aspaas​, musikk og musikalsk produksjon av Hans Einar Apelland​, og med 13 dansere/musikalartister på scenen. En levende danselegende fikk endelig sin velfortjente hyllest!!

På scenen: 

Siren Hermansen, Lars Jacob Holm, Lisbeth Sandnes Espeland, Simen Gloppen, Eli Stålhand, Anette Boge, Caroline Navestad, 

Carl Martin Prebensen, Tine E. Aspaas, Sindre Høyang, Jonas Digerud, Anne Marit Tynes, og Charlotte Brænna.Musikkteaterforum inviterer til storstilt feiring av Norsk Musikkteater   


Årets hovedgjest under En Kveld Med er koreograf og danser Marianne Skovli Aamodt, som i samtale med Johan Osuldsen gir oss et dypdykk i egen karriere. Vi gleder oss til spennende ¨sofagjester¨, musikalske krumspring, og ikke minst OVERRASKELSER for både publikum og hovedgjest!

Årets konferansier for Musikkteaterprisen er skuespiller og regissør Bjarte Hjelmeland, og i god tradisjon byr vi på sprudlende show, musikalske godbiter, og ikke minst utdeling av heder og ære ved årets Musikkteaterpriser!

Arrangementet er åpent for alle. 

Billetter kjøpes på: 

www.ticketmaster.no /  

Chat Noir: chatnoir.no / Telefonbestilling: 815 33 133, Bestilling/gruppebestilling: billetter@chatnoir.no


 

MUSIKKTEATERFORUM
Trosterudveien 33b, 0778 
Oslo, Norway

Organisasjonsnummer: 997 915 828
Powered by Wild Apricot Membership Software