NYHETER FOR MTF MEDLEMMER

NYTT STYRE I MUSIKKTEATERFORUM

På ekstraordinært årsmøte i MTF 22.12.2021, ble det valgt nytt styre for sammenslutningen Musikkteaterforum i Creo.

Styret består av: 

Styreleder: Henriette Myhre (Daglig leder i MTF fra 2013 - 22.12.2021). 


Styremedlem:

Bjørn Tore Grøntvedt er utdannet sanger og skuespiller ved Bårdar Akademiet (2012-2015), og har studert produsentkunnskap for scenekunst ved NTNU. Han jobber frilans som scenekunstner, og har også mye erfaring som produsent, inspisient, instruktør og regissør. 

I de siste årene har han jobbet som faglærer i musikaldans ved Seljord folkehøgskole (2018-2019) og hadde koreografi og regi på show ved musikallinja på skolen. Han er fast inspisient for produksjonsselskapet Fabularium produksjoner i Trondheim hvor han også har fungert som produsent og turnéleder. I tillegg har han vært medvirkende som danser i show som "Sirkusprinsessa" og "sirkusprinsessa rir igjen", og gjort egne leseforestillinger digitalt for Deichman under pandemien. Han har også hatt stillingen som gjennomføringsansvarlig ved Deichman Tøyen de siste årene, men jobber nå fulltid som frilanser. 


Trine Bariås-Kvitstein er musikalartist og sanger fra Kristiansand, bosatt i Oslo og utdannet ved Bårdar Akademiet og Guildford School of Acting i London. 

Hun har de siste tre årene jobbet på Folketeateret i «Chess», «Sound of Music» og «Phantom of the Opera». 

Tidligere har hun spilt på Chateau Neuf i «Grease», «Sound of Music» på Kilden Teater- og Konserthus, «Kaptein Sabeltann» i Dyreparken i Kristiansand, «Terje Vigen- en musikal» i Fjæreheia, samt ved Caféteateret, Asker Kulturhus, Klubben Scene m.m. 

Trine er ofte brukt i konsertsammenheng på blant annet Kilden, Det Norske Teatret og Hadeland Kultursal og dubber mye for både Disney og Netflix. I 2019 gav hun ut egen juleplate «Trui alltid ljoset ser” sammen med tre andre musikere, produsert av Bjørn Ole Rasch.

Trine har vært engasjert i Musikkteaterforum siden endt utdannelse både som aktiv deltaker på kurs og kursholder selv og hun gleder seg stort til å ta fatt på oppgaven som styremedlem i MTF/Creo! 


Guro von Germeten er mest kjent som "hun med det lille røde trekkspillet" og et fyrrigt låtunivers av lidenskapelige ballader, skitne sjømannsviser og ville cabarettakter. Hun har spilt Les Miserablès på Folketeateret, sunget viser med Jørn Simen Øverli, julesanger med Frode Alnæs, spilt trekkspill for CC Cowboys, og synger for tiden i Tom Waits-hyllest bandet Heartattack and Vine med Hilde Louise Asbjørnsen. Guro har mottatt blant annet Prøysens kunststipend og Statens kunstnerstipend som populærkomponist og skriver for tiden doktorgrad i musikk på Norges Musikkhøyskole om stemme og sang i musikalbransjen under tittelen "The Omnivorous Voice," den altetende stemmen.


Lars Jacobsen har jobbet som musikalartist, skuespiller og sanger siden 1999, og har vært med i flere titalls musikaler, familieforestillinger, dramatiske stykker og show; han spilte Lumiére i Skjønnheten og udyret ved Christiania teater, Bulle i Doktor Proktors prompepulver på Nationaltheatret og Eselet Elling ved Den Nationale Scenes Ulverock for å nevne noe. De siste fem årene har han også jobbet som regissør, koreograf og regiassistent, og har vært ansatt som husregissør for Scenekvelder på Folketeateret siden 2018. Der har han hatt regi på The Sound of Music, Chess, Reisen til Julestjernen og nå sist Folk og røvere i Kardemomme by.

Vara medlem: Maja Aspås Teialeret er utdannet musikalartist fra Bårdar Akademiet. Hun har vært i bransjen i en 10 års tid, først som sanger og låtskriver, så som skuespiller og musikalartist. Hun har en bred erfaring innen feltet, og har stykker som Kongens Ring – Herøyspelet, Elden på Røros, og operetten Carl Halck på CV’n. I tillegg til virket som skuespiller har hun produsert egne konserter, drevet egne vokalgrupper og band, og jobber også som dramatiker og regissør.

Velkommen til MTF Ekstraordinært årsmøte 22.12.2021

kl. 12.00 - 13.00 på

ZOOM: https://us02web.zoom.us/j/87008894327?pwd=TGxSTlMrNFNRZFcxaDZqVGtrN3Y3UT09  


SAKSLISTE


1. Valg av møteleder, referent og to protokollunderskrivere
Styrets forslag: 

Møteleder: Henriette Myhre/MTF daglig leder

Referent: Henriette Myhre /MTF styremedlem

Protokollunderskrivere: Avklares i møtet. 


Styrets innstilling: forslaget godtas


2. Godkjenning av innkalling og dagsorden

Styrets forslag: Godkjennes


3. Valgkomite til styret

Styrets forslag: Styret er valgkomite for neste periode.


Styrets innstilling: forslaget godtas4. Valg av styret

På valg:

Styreleder: Bård Nylund

Styremedlem: Jørn Knutsen

Styremedlem: Jannike Kruse

Styremedlem: Janne Langaas  

Styremedlem: Sindre Postholm 

Varamedlem: Maja A. Teialeret

Varamedlem: Tomas Glans


Styrets forslag til nytt styre i MTF fra 22.12. 2021:

Styreleder: Henriette Myhre 2021 - 2022

Styremedlem: Guro von Germeten 2021 - 2022

Styremedlem: Bjørn Tore Grøntvedt 2021 - 2022

Styremedlem: Lars Jacobsen 2021 - 2022 

Styremedlem: Trine Bariås - Kvitstein 2021 - 2022 

Varamedlem: Maja A. Teialeret 2020 - 2022 


Styrets innstilling: 

Innstilte styrerepresentanter velges under ett.

Styret konstituerer seg selv. 5. Innkomne forslag

Forslag til saker bes disse sendes Henriette Myhre på mail henriette@creokultur.no innen 15.12.2021.


6. Takk for i dag. 


04.10.2021

Kjære MTF Medlem,

Endelig er dagen kommet da du som MTF medlem aktivt skal ta stilling til om du ønsker å bli med i MTF Sammenslutning for Musikkteater i fagforbundet Creo fra 1. november 2021.

Dette gjør du ved å åpne denne lenken: https://www.survey-xact.no/LinkCollector?key=Q58RZ8CWU131 og svare på spørsmålene som stilles. 

Det er viktig at du, uansett om du vil være med videre, ikke være med videre, eller allerede er Creo medlem, åpner opp lenken og svarer på alle spørsmålene i skjemaet. 

Frist for å svare på skjemaet er 15. oktober kl. 16.00.

Et ja til videreføring i MTF Sammenslutning i Creo medfører et CREO medlemskap fra 1. november, inkludert alle rettigheter/medlemsfordeler + Scenekortet. (Første 3. måneder er gratis, og MTF/Creo medlemskapet betales fra 1. februar 2022 basert på din inntekt fra kunstnerisk virke).

Et nei til videreføring i MTF Sammenslutning i Creo medfører utmelding i MTF fra 31. oktober. Du vil bli slettet fra våre registre og mister alle medlemsrettigheter i MTF/Creo, samt retten til Scenekortet gjennom MTF.

Ønsker du å lese deg opp på hva et medlemskap i MTF Sammenslutningen i Creo innebærer kan du lese mer på:

1. https://www.musikkteaterforum.no/.../Creo … 

2. https://creokultur.no/musikkteaterforum-og-creo/ 

3. https://www.musikkteaterforum.no/Nyheter 


Vi gleder oss til å danne en sterk sammenslutning for Musikkteater i Creo sammen med dere alle, og har du spm. til ovenstående er det bare å ta kontakt med Henriette Myhre på mail henriette@musikkteaterforum.no eller mobil 90867877.


Med vennlig hilsen

Henriette Myhre 

Daglig Leder Musikkteaterforum

_______________________________________________________________________________________________________1. november blir MTF en egen sammenslutning i Creo - forbundet for kunst og kultur. Hør hva MTF medlemmene i StrømmeTeateretHenriette Lerstad, Ingvild Lunde, Silje Tveråli, Ingrid Nøren Stenersentenker om å bli en del av Norges største kunstnerforbund.

Se ytterligere info på våre nettsider www.musikkteaterforum.no


_______________________________________________________________________________________________________


Mandag 4. oktober er dagen da du som MTF medlem aktivt skal ta stilling til om du ønsker å bli med MTF videre inn i Fagforbundet Creo.

Dette skjer: Mandag 4. oktober vil alle medlemmer motta en mail med lenke til et samtykke skjema. I dette skjemaet svarer du aktivt Ja eller Nei til MTF/CREO medlemskap. Det er viktig at du, uansett hva du ønsker, svarer på denne mailen. Dette gjelder også for de av dere som allerede er medlem av MTF og Creo.

Et ja til videreføring i MTF Sammenslutning i Creo medfører et CREO medlemskap fra 1. november, med alle rettigheter.

Et nei til videreføring i MTF Sammenslutning i Creo medfører utmelding i MTF fra 31. oktober. Du mister da alle medlemsrettigheter i MTF/Creo, samt retten til Scenekortet gjennom MTF. 

Ønsker du å lese deg opp på hva et medlemskap i MTF Sammenslutningen i Creo innebærer kan du lese mer på:

1. https://www.musikkteaterforum.no/.../Creo...

2. https://creokultur.no/musikkteaterforum-og-creo/

3. https://www.musikkteaterforum.no/Nyheter

Vi gleder oss til å danne en sterk sammenslutning for Musikkteater i Creo sammen med dere alle, og har du spm. til ovenstående er det bare å ta kontakt med Henriette Myhre på mail henriette@musikkteaterforum.no eller mobil 90867877. 

_______________________________________________________________________________________________________


22.09.2021

MTF SAMMENSLUTNING I CREO 

1. november blir MTF Sammenslutning i Creo en realitet. Hør hva MTF medlem Håkon Askheim Liknes tenker om å bli en del av Norges største kunstnerorganisasjon.

_______________________________________________________________________________________________________


14.09.2021

MTF SAMMENSLUTNING I CREO 


For at du som MTF medlem skal kjenne deg trygg på hva en videreføring av ditt MTF-medlemskap i Creo betyr, har vi satt opp noen relevante spørsmål med svar: https://creokultur.no/musikkteaterforum-og-creo/


Vi håper du finner informasjonen nyttig, og gleder oss til å danne en nasjonal sammenslutning for musikkteater sammen med deg, innenfor tyngden av norges største kunstnerforbund, Creo.


Om du fortsatt sitter inne med spørsmål om sammenslutningen kan du ta kontakt med daglig leder i MTF Henriette Myhre:

Mail: henriette@musikkteaterforum.no

Mobil: 908 67 877

_______________________________________________________________________________________________________

07.09.2021

VIKTIG MELDING: Har du spm. om prosessen ved MTFs innlemmelse i Creo og hvilke konsekvenser dette får for deg?

Vi inviterer til informasjonsmøte for medlemmer i MTF 13. sept. kl. 12.00 på Zoom: https://us02web.zoom.us/j/84706858737

Meeting ID: 847 0685 8737 Passord: MTF

Intet spm. for lite og intet spm. for stort!!

Vi gleder oss til å se dere alle!

_______________________________________________________________________________________________________

25.08.2021

MUSIKKTEATERFORUM BLIR EN DEL AV CREO!

Gjennom 10 år har MTF arbeidet for å samle, bygge og synliggjøre kunstformen musikkteater, og alle som arbeider innen feltet. Vi gleder oss nå stort over muligheten til å fortsette dette viktige arbeidet gjennom tyngden av å være en del av Norges største kunstnerforbund. ⭐️

Creo er en ny måte å organisere seg på for våre medlemmer, der arbeidsliv, tariff, kulturpolitikk, faglig utvikling, og fellesskap går hånd i hånd, og vi oppfordrer alle medlemmer til aktivt å ta del i MTFs nye sammenslutning under Creo.

Les nyhetssak om innlemmelsen i Creo her: https://creokultur.no/nyheter/styrking-av-scenekunstfeltet-i-creo/

Foto: Creo.

_______________________________________________________________________________________________________________


KJÆRE MTF MEDLEM

17.06.2021

På MTF Årsmøte den 27. mai ble det enstemmig vedtatt å starte en prosess som fører til en innlemming av MTF og organisasjonens medlemmer i Fagforbundet Creo. Prosessen ble sparket i gang ved et oppstartsmøte 4. juni med forbundsleder i Creo Hans Ole Rian, nestleder og ansvarlig for scenekunst i Creo Christine Thomassen, daglig leder i Creo Christine Rokkedal, samt MTF styremedlem Janne Langaas og Henriette Myhre, MTFs daglige leder.


Det er et mål fra begge organisasjoner at overgangsprosessen skal gjennomføres så smertefritt som mulig, og at dere som medlemmer i MTF skal bli ivaretatt både med hensyn til deres personvern, samt ved jevnlig god og oppdatert informasjon om prosessen. For å ivareta prosessen har Creo tilbudt å ansette MTFs daglige leder i en 50 prosent lønnet stilling i et år, med start 1. september 2021, noe daglig leder har takket ja til. 

På møtet ble det satt en plan for fremdrift som vi nå ønsker å dele med dere alle:

  1. MTF kontingenten for høst 2021 sendes ut som normalt, men vil halveres for dette semesteret. Det betyr at du som proff medlem faktureres kr. 350,- og som student medlem kr. 175,-. Frist for innbetaling er 1. august som normalt.
  2. I september vil du motta en mail fra MTF/CREO med spørsmål om du kan gi ditt samtykke til at vi overfører dine personlige opplysninger til Creo (navn, adresse, mail og mobil). Ved å aktivt gi ditt samtykke sier du også ja til å bli med på overgangen til å bli MTF medlem under fagforbundet Creo.
  3. I mailen som sendes ut i september vil du også få en god oversikt over hva det vil si å bli et MTF/Creo medlem. Vi vil i mailen vise deg verdien av alle tilbud sett opp mot det du vil komme til å betale i kontingent for medlemskapet.
  4. Fra 1. november er alle medlem i MTF som har avgitt aktivt samtykke, å anse som medlem i Creo. 
  5. Som et spesialtilbud til alle MTF medlemmer gir Creo de tre første månedene av medlemskapet GRATIS (1. nov. 2021 - 31. jan. 2022), inkludert de obligatoriske forsikringene og med like rettigheter som et betalt medlemskap.  
  6. Fra 1. februar 2022 faktureres tidligere MTF medlemmer kontingent via Creo

Gjennom 10 år har MTF arbeidet for å samle, bygge og synliggjøre kunstformen musikkteater og dere som arbeider innen feltet. Vi gleder oss over mulighetene som nå er gitt oss til å føre dette arbeidet videre i tryggere former og med betydelig større muskler, og vi håper dere alle blir med oss videre ved å gi deres aktive samtykke til overføringen av persondata og til å danne en egen landsomfattende sammenslutning for musikkteater i Creo. Denne sammenslutningen betyr at dere som arbeider innen musikal/musikkteater alltid vil ha et organ som både kan være talerør for deres saker, og en organisering som gjør at alle enkelt kan henvende seg til dere som gruppe selv om dere er spredt utover hele landet. Utover den faglige sammenslutningen vil gruppen også være representert i Creos Scenekunstråd og gjennom Forbundsstyrets scenekunstrepresentant.  

Vi vet at flere ønsker å vite spesifikt hva et medlemskap i MTF/Creo vil gi sett opp mot medlemskontingent. I informasjon fra CREO nedenfor forklares dette på en god og oversiktlig måte, og vi ber dere derfor lese skrivet inngående. I samtykkemailen som sendes ut i september vil du også få god informasjon på dette området, men som skrivet enkelt forklarer kan vi si at:

  • Om du er fast ansatt vil medlemskontingenten utgjøre 1,65 prosent av brutto inntekt, og for deg som er frilanser/næringsdrivende vil den fastsettes på bakgrunn av inntektsopplysninger du gir Creo ved innmelding (overføring fra MTF 1. nov 2021) og senere ved eventuelle endringer i din inntekt. (Studentmedlemmer har egne satser).

  • Vi kan også opplyse om at verdien av forsikringene (Ulykke- og invaliditetsforsikring, Ansvarsforsikring, Innboforsikring) du får tilgang til via Creo alene overgår verdien av din kontingent, og at reell kostnad for Creos advokatbistand, rådgivning, kontrakts- og inkassohjelp, bistand i lønnsforhandlinger, kurs mm, er lik null!  Du får også fordeler som rimelig reise-, instrument- og privatrettslig advokatforsikring, og sannsynligvis vil en del av MTFs medlemmer faktisk kunne tjene på medlemskapet.

  • I tillegg til ovenstående kommer Creos arbeid med å fremforhandle og reforhandle tariffavtaler, rammeavtaler, anbefalte minstesatser og en rekke andre kollektive ordninger, samt deres iherdige innsats for å øke forståelsen for kunstnernes betydning i samfunnet gjennom politisk påvirkning og opplysningsarbeid om faglige, kulturpolitiske og kunstneriske emner. 


Styret i MTF er ikke i tvil om at du som MTF/Creo medlem vil oppleve tyngden av å være en del av Norges største kunstnerforbund som utelukkende positiv.

Styret i MTF, og jeg som daglig leder, gleder oss til å ta fatt på det videre arbeidet, og til å ivareta dere alle i prosessen som er i gang, og skulle du ha spm. til informasjonen gitt i denne mailen er det bare å ta kontakt med meg på mail henriette@musikkteaterforum.no, eller mobil 90867877.

Mvh
Henriette Myhre.
Daglig leder
Musikkteaterforum 

ÅRSMØTE I MTF

Velkommen til MTF ÅRSMØTE 27.mai kl. 15.00 - 17.00  

Møtet gjennomføres på ZOOM     Meeting ID: 829 8777 8968      Passcode: 9mmLqv

Det er i år viktigere enn noen gang med bred oppslutning fra våre medlemmer på årsmøte, da det vil bli tatt viktige avgjørelser for Musikkteaterforums fremtid på møtet. Vi oppfordrer alle medlemmer til å lese styrets innstilling til strategi for fremtiden nedenfor, logge på møtet, og delta aktivt ved å ta i bruk sin stemmerett. 

VELKOMMEN.
   

______________________________________________________________________________________

MUSIKKTEATERFORUM - VEIEN VIDERE

Strategi for fremtiden

Styret i Musikkteaterforum (MTF) har i året som har gått hatt betydelig fokus på hva som skal være fremtiden for MTF. 

Allerede rett etter årsmøtet i 2020 startet styret diskusjoner om hva som vil være den hensiktsmessige driftsmodellen for MTF i årene fremover.

MTF har i mange år vært helt avhengige av en innsats fra enkeltpersoner som ligger langt over hva man kan forvente. Daglig leder har jobbet i en 100% stilling med et lavt honorar, og ytet en innsats som man ikke kan forvente. 

Å drifte MTF med både administrative, organisatoriske, kunstneriske og faglige oppgaver er en omfattende jobb. I tillegg skal medlemmene ha gode tilbud som gjør det interessant å være medlem. 

Styret kom tidlig frem til at å drive MTF innenfor dagens modell ikke lenger er mulig. Som en konsekvens av dette jobbet styret videre med å vurdere om det fantes virksomheter eller organisasjoner som vi kunne slå oss sammen med og bli en del av. 

For styret har det vært viktig at vi vurderer ulike organisasjoner. Det ble satt ned en arbeidsgruppe som fikk i oppgave å kontakte ulike aktører og legge frem våre behov, og avklare om det var interesse for et samarbeid med mål om sammenslåing. Arbeidsgruppen har bestått av styreleder Bård Nylund, daglig leder Henriette Myhre og styremedlem Janne Langaas. Arbeidsgruppen har hatt flere møter for å legge opp en strategi. Styret har fortløpende blitt orientert om arbeidsgruppens arbeid. 

Det ble tidlig klart at det var to aktører som utpekte seg som dem MTF ville ha samtaler med; CREO og Norsk Skuespillerforbund. Det har vært avholdt møter med begge disse, og på bakgrunn av disse møtene er styret enige om at man anbefaler årsmøtet å stemme for å starte opp en prosess med CREO med tanke på en innlemmelse av de av MTFs medlemmer som ønsker det i CREO.

Se for øvrig vedlegg med informasjon fra CREO: Creo_Musikkteaterforum.pdf

CREO fremstår som svært interessert i å ha MTFs medlemmer og målgruppe som medlemmer i sin organisasjon. CREO er et fagforbund som vil kunne tilby våre medlemmer enda flere tilbud utover det musikkteaterfaglige. Ved en innlemmelse i CREO vil hovedsakelig de eksisterende tilbudene medlemmene i MTF har i dag videreføres, og ytterligere tilbud vil komme medlemmene til gode. I tillegg til de individuelle medlemsfordelene og de faglige tilbudene, så vil man være en del av et større fellesskap med 9500 andre medlemmer innen kulturfeltet. Det gir en politisk tyngde også i saker som er viktige for MTFs medlemmer. CREO garanterer også MTF en 50% stilling i et år for å ivareta medlemmene som kommer fra MTF. 

Ytterligere informasjon vil bli gitt i årsmøtet, hvor det selvsagt også åpnes for spørsmål fra medlemmene. 

Et enstemmig styre i Musikkteaterforum inviterer årsmøtet til å fatte følgende vedtak: 

Musikkteaterforums styre og administrasjon gis i oppgave å innlede forhandlinger med CREO med formål om innlemmelse av Musikkteaterforums virksomhet i forbundet. 


Alternativt forslag til vedtak: 

Musikkteaterforum nedlegges. Styret får fullmakt til å foreta de nødvendige disposisjoner for å fullføre en slik prosess


Styret i Musikkteaterforum

SAKSLISTE MTF ÅRSMØTE 2021

Velkommen ved daglig leder Henriette Myhre.

1. Valg av møteleder, referent og to protokollunderskrivere
Styrets forslag: 

Møteleder: Bård Nylund/MTF styreleder

Referent: Jørn Knutsen /MTF styremedlem

Protokollunderskrivere: Maja Aspaas Teialeret og Sindre Postholm


2. Godkjenning av innkalling og dagsorden

Styrets forslag: Godkjennes


3. Årsberetning 2020

Legges frem ved daglig leder Henriette Myhre
Se årsberetning for 2020 HER

Styrets innstilling: Musikkteaterforums årsberetning for 2020 vedtas.


4. Regnskap 2020

Legges frem ved styreleder Bård Nylund
Se MTF driftsresultat for 2020 HER

Styrets innstilling: Musikkteaterforums regnskap for 2020 vedtas.


5. Budsjett høst 2021/vår 2022  

Styrets forslag: Årsmøtet gir Styret fullmakt til å beslutte budsjett for høst 2021/vår 2022.

Styrets innstilling: Godkjennes


6. MTF - veien videre/strategi for videre drift

MTF styret legger frem sitt forslag/innstilling til strategi for videre drift av Musikkteaterforum. 

Styrets forslag: Årsmøtet avgir sin stemme for eller mot forslaget.

Styrets innstilling: forslaget godkjennes.


7. Valgkomite til styret

Styrets forslag: Styret er valgkomite for neste periode.

Styrets innstilling: forslaget godtas


8. Valg av styret

På valg:

Styremedlem:     Jørn Knutsen

Styremedlem:     Jannike Kruse

Varamedlem:      Maja A. Teialeret

Varamedlem:      Tomas Glans


Styrets forslag til nytt styre i MTF fra 27. mai 2021:

Styreleder:         Bård  Nylund          2020 - 2022

Styremedlem:    Jørn Knutsen          2019 - 2022 (konst.leder vår 2020)

Styremedlem:    Jannike Kruse         2019 - 2022 (vara 2016-2018, konst.leder 2018 -2019)

Styremedlem:    Janne Langaas       2020 - 2022

Styremedlem:    Sindre Postholm     2020 - 2022 (vara 2018-2020)

Varamedlem 1:  Maja A. Teialeret     2020 - 2022

Varamedlem 2:  Tomas Glans           2020 - 2022

Ansatterepresentant: Henriette Myhre/Daglig Leder MTF (2013 - dd)

Styrets innstilling: Sittende styrerepresentanter videreføres tom. 2022 og velges under ett.

Styret konstituerer seg selv.9. Innkomne forslag

Ingen forslag kommet inn


10. Avslutning ved styreleder Bård Nylund


BLI KJENT MED CREO -

Forbundet for kunst og kultur


Creo_Musikkteaterforum.pdf


MUSIKKTEATERFORUM
Trosterudveien 33b, 0778 
Oslo, Norway

Organisasjonsnummer: 997 915 828
Powered by Wild Apricot Membership Software