Stepp 6. klasser med Janne Eraker og Håkon Sigernes

01. februar - 15. mars

http://bit.ly/2BujVOQ

Stepp 6 klasser med Håkon Sigernes

22. mars til 03. mai

http://bit.ly/2AAG6pL

Jazz 6 klasser med Lisbeth Espeland

01. februar - 15. mars

http://bit.ly/2AqhM7C

Jazz 6 klasser med Lisbeth Espeland/ Marianne Skovli Aamodt

22. mars til 03. mai

http://bit.ly/2jalaMf


Meld deg på 6. eller 12. klasser og 

betal kun kr. 25,- pr klasse som 

MTF Medlem.

Andre betaler kr. 120,- pr. klasse ved forhåndspåmelding. 

DROP IN

Vi holder fortsatt åpent for drop in til alle klasser så langt det er ledige plasser

Pris Drop in er kr. 40,- for MTF medlem og kr. 150,- for ikke medlem.

Drop in betales kun via appen VIPPS til "Musikkteaterforum" eller med vipps-nummer 10474. MTF Dansetrening Stepp
med Janne Eraker.

Klassene retter seg mot utøvere med noe erfaring, og legges opp etter ferdighetsnivå til den totale påmeldte gruppen

Janne Häger Eraker er en norsk / tysk steppdanser virksom i bl.a. Norge, Nederland og Tyskland. Hennes bakgrunn er moderne og samtidsdans og hun er utdannet ved Kunsthøyskolen Codarts i Rotterdam. Hun har siden studert hos Heather Cornell i New York, Roxane Butterfly i Barcelona og flere internasjonale steppdansere på festivaler over hele verden. Janne utforsker steppdansens kunstneriske muligheter innenfor nye sjangre og områder som noisemusikk, folkemusikk og samtidsdans. Som en slags dansende perkusjonist eksperimenterer hun kontinuerlig i bandprosjekter som Ventriloquism, Lamborghini, One Small Step og det nye forestillingen Sang, Stepp og Samtidsdans. Videre jobber hun også i forestillingen Caboom med steppdanseren Sebastian Weber fra Leipzig, Tyskland. Janne mottar Kunstnerstipendet i tre år fra 2015.

Om klassen: Med fokus på musikalitet og rytme skal det steppes i vei slik at alle kommer ordentlig i gang. Teknikkøvelsene kan være enkle, men vil være effektive. Konkret feedback sørger for at hver og en får mest mulig ut av treningen. Det kommer forbi både standard materiale til svingende jazzmusikk og funky nye trinn til for eksempel hiphop. På en veldig ufarlig måte introduseres steppdansimprovisasjon og nyttige tips og triks. Det vil også være mulig å ønske seg å lære noe spesifikt: det ene trinnet du alltid har villet mestre, eller en fordypning i en av de mange tekniske aspektene ved steppdans, eller noe du så i en film en gang, osv…


MTF Dansetrening Jazz
med Marianne Skovli Aamodt.

Marianne er utdannet ved Randi Frønsdals dansestudio, Den Norske Operas ballettskole og fra studier med Molly Molloy og Anna Price i Paris. Har arbeidet som danser i Paris, og vært med i norske dansekompanier som ODE, Carte Blanche, Studio Oscar og Norsk danseteater. Medvirket som danser, stager og/eller koreograf i TV, revyer og musikaler (bl.a. A Chorus LineGreaseGuys and DollsHairWest Side StoryCatsJungelboken (Oslo og Stockholm). Har undervist i inn- og utland (bl.a. Statens balletthøgskole). Har tidligere gjestet Oslo Nye teater som koreograf for CabaretChicagoMy Fair Lady, La Cage aux Folles og Den Glade Enke mm.

Om Klassen: Klassene vektlegger grunnleggende tekniske øvelser som gir et godt grunnlag for videre arbeid.

Klassene legges opp etter ferdighetsnivå, og er et godt alternativ både for den som ønsker en oppfriskning av kunnskap, den erfarne danser, og allrounderen.

"Etter mange år som danser og koreograf har jeg erfart at det å se litt tilbake på danse tekniske ferdigheter er nyttig, rett og slett base teknikk. Skader kan oppstå som resultat av trening. Det å gå grundig gjennom basis teknikk er en forutsetning for å forbli skade fri og kunne utvikle seg som danser. Velkommen til grunntrening".

Marianne Skovli Aamodt.MTF Dansetrening Stepp
med Håkon Sigernes

Klassene retter seg mot utøvere med noe erfaring, og legges opp etter ferdighetsnivå til den totale påmeldte gruppen.

Håkon er utdannet ved Millennium Performing Arts og Guildford Conservatoire i London, og er ansatt i Skuespiller- og danseralliansen. For tiden medvirker han i
 Les Miserables på Folketeateret.

Tidligere har han blant annet spilt i Singin’ In the Rain (Folketeateret), hvor han også hadde steppekoreografien, Den glade enke (Oslo Nye Teater), understudy Bert i Mary Poppins(Folketeateret), Felton i De tre musketerer(Folketeateret), Mike Costai A Chorus Line (Chat Noir), Hirdmannen i The Producers (Oslo Nye)Mungojerrie i Cats (ChatNoir), Grantaire i Les Misérables (Oslo Nye),  understudy Rooster i Annie  (Folketeateret), Tenoren i Singin' In the Rain(Oslo Nye), My Fair Lady (Folketeateret), Postkort fra Lillebjørn (Oslo Nye), Spamalot  (Folketeateret) og La Traviata (Birmingham Opera Company). Han har spilt rollen som Eirik Larsen i Hotel Cæsar og vært korist i Melodi Grand Prix og Eurovision Song Contest. Håkon har undervist steppdans ved bl.a. Bårdar Akademiet, Musikkteaterhøyskolen, MTF og At Tickletoes, og har også danset i flere forestillinger med Oslo SteppdansKompani.

Om klassen: Steppdans er noe av det morsomste som finnes! Som om ikke det var nok, stiller man sterkere som musikalartist om man har steppdans i verktøykassa. I klassene vil vi fokusere på teknikk, rytmikk og musikalitet gjennom faste tekniske øvelser og kombinasjoner som leder videre til koreografisk arbeid. Målet med kurset er å få bedre ferdigheter i steppdans ved å øve opp styrke, hurtighet, vokabular og evnen til å forstå og utføre ulike steppetrinn. Vi vil ta utgangspunkt i et noe øvet nivå, og tilpasse vanskelighetsgraden ut i fra nivået i gruppa. 

Jepp jepp – kom og stepp!


MTF Dansetrening Jazz
med Lisbeth Espeland.

Lisbeth begynte å danse da hun var 3 år, hos Mona Løbergs Danseskole i Lørenskog. Ble ferdig utdannet fra Statens Balletthøgskole (Khio) i 2004, hvor Jazzdans var hovedfaget. Har ved flere anledninger danset for Oslo Danse Ensemble og Torgunn Wold Productions, samt store musikaler på Det Norske Teatret, Folketeateret og Oslo Nye Teater (West Side Story, Singin'in the Rain, Evita, My Fair Lady, Guys and Dolls, Chicago, Den Glade Enke).
Hun tok også etterutdanning som høgskolelektor (PPU) på Khio i 2009/2010, hvor hovedfaget også her var Jazzdans.
Lisbeth har undervist mye på både Khio, Norges Dansehøyskole, Fagerborg vgs (nå Edvard Munch vgs) og flere private ballettskoler.

Om Klassen: Lisbeth baserer sine jazzklasser på grundig teknikkforståelse, basert på Molly Molloy sin teknikk. Elementære øvelser som varierer i tempo, rytme og taktskifte, fordypning og forlengelse av sin egen kinetiske forståelse, plassering av torso og balanse, samt god musikkforståelse.
Klassen inneholder teknikkarbeid i senter, øvelser over gulvet samt dansekombinasjon gjerne basert på Trad.Jazz sjangeren. 

MUSIKKTEATERFORUM
Trosterudveien 33b, 0778 
Oslo, Norway

Organisasjonsnummer: 997 915 828
Powered by Wild Apricot Membership Software