MTF DANSETRENING HØST 2017
Stepp noe erfaren: 
Torsdager kl. 10.00 - 11.15  og 
Jazz noe erfaren: Torsdager kl. 11.30 - 12.45Meld deg på 6. eller 12. klasser og betal kun kr. 25,- pr klasse som MTF Medlem.

Ikke medlem betaler kr. 120,- pr. klasse ved forhåndspåmelding. 

Stepp 6. klasser 

7.september - 19. oktober 

http://bit.ly/2sUEC2Z

Stepp 6 klasser

26. oktober til 30. november 

http://bit.ly/2rnX8P7

Jazz 6 klasser

7. september til 19. oktober

http://bit.ly/2rbhoV2

Jazz 6 klasser

26. oktober til 30. november

http://bit.ly/2rjjTbK


PEDAGOGERVi holder fortsatt åpent for drop in til alle klasser så langt det er ledige plasser:

Pris Drop in er kr. 40,- for MTF medlem og kr. 160,- for ikke medlem.
Drop in betales kun via appen VIPPS til "Musikkteaterforum" eller med vipps-nummer 10474. 


MTF Dansetrening Stepp
med Sindre Postholm.

Klassene retter seg mot utøvere med noe erfaring, og legges opp etter ferdighetsnivå til den totale påmeldte gruppen

Sindre er utdannet musikalartist ved Balettakademien i Gøteborg (2001-04) og har siden endt utdannelse medvirket i en rekke musikal- og danseforestillinger med både Sverige og Norge som arbeidsfelt. Han spilte nylig Monsieur André i publikumssuksessen Phantom of The Opera på Cirkus i Stockholm (2Entertain) Høsten 2017 spiller han den 87 år gamle servitøren Affen i en Tjener For To Herrer (Oslo Nye Teater) Han er ansatt i Skuespiller- og Danseralliansen.

Om klassen: Teknikk og koreografi. Vi jobber mye teknisk for å få opp styrke og fart i føttene. Noen øvelser anpasser vi slik at man kan jobbe på ulike nivåer samtidig. Vi terper på typiske steg man vil møte på i musikalnummer og noen tips til auditions. I koreografier blir det fokus på bevegelse i steppdansen. Målet er å få flyt i steppdansen uten at det går ut over rytmene. Ta med deg skoene og kom på klasse!

MTF Dansetrening Jazz
med Charlotte Øverland Våset.

Charlotte er utdannet fra Statens Balletthøgskole .
Hun var danser i Oslo Danse Ensemble fra 1995-2010.
Hun har medvirket i mange revyer,show og musikaler som Cats,My fair lady,West Side Story, Jungelboken ,Svindlere med stil,Evita,Annie get your gun,Jorden rundt på 80 dager,Frendlaus,Chicago ,Hair,Cabaret,Jul i Blåfjell ,Mary Poppins.
Hun har koreografert for scene og TV ,bla: Mgp Jr ,Eurovision ,Skal vi danse,Idol,Urbane Totninger.

Om KlassenKlassen vil basere seg på en jazzteknisk oppvarming. Største delen av klassen vil gå til koreografi og et raskt "dypdykk" i forskjellige stilarter og uttrykk. Fokus på å plukke opp koreografi og formidling , noe som er nyttig trening for å få det beste ut av en audition. Og det viktigste, masse danseglede!

MTF Dansetrening Jazz
med Lisbeth Espeland.

Lisbeth begynte å danse da hun var 3 år, hos Mona Løbergs Danseskole i Lørenskog.
Ble ferdig utdannet fra Statens Balletthøgskole (Khio) i 2004, hvor Jazzdans var hovedfaget. Har ved flere anledninger danset for Oslo Danse Ensemble og Torgunn Wold Productions, samt store musikaler på Det Norske Teatret, Folketeateret og Oslo Nye Teater (West Side Story, Singin'in the Rain, Evita, My Fair Lady, Guys and Dolls, Chicago, Den Glade Enke).
Hun tok også etterutdanning som høgskolelektor (PPU) på Khio i 2009/2010, hvor hovedfaget også her var Jazzdans.
Lisbeth har undervist mye på både Khio, Norges Dansehøyskole, Fagerborg vgs (nå Edvard Munch vgs) og flere private ballettskoler.

Om Klassen: Lisbeth baserer sine jazzklasser på grundig teknikkforståelse, basert på Molly Molloy sin teknikk. Elementære øvelser som varierer i tempo, rytme og taktskifte, fordypning og forlengelse av sin egen kinetiske forståelse, plassering av torso og balanse, samt god musikkforståelse.
Klassen inneholder teknikkarbeid i senter, øvelser over gulvet samt dansekombinasjon gjerne basert på Trad.Jazz sjangeren. 

MTF Dansetrening Stepp
med Håkon Sigernes

Klassene retter seg mot utøvere med noe erfaring, og legges opp etter ferdighetsnivå til den totale påmeldte gruppen.

Håkon er utdannet ved Millennium Performing Arts og Guildford Conservatoire i London, og er ansatt i Skuespiller- og danseralliansen. For tiden medvirker han i
 Les Miserables på Folketeateret.

Tidligere har han blant annet spilt i Singin’ In the Rain (Folketeateret), hvor han også hadde steppekoreografien, Den glade enke (Oslo Nye Teater), understudy Bert i Mary Poppins(Folketeateret), Felton i De tre musketerer(Folketeateret), Mike Costai A Chorus Line (Chat Noir), Hirdmannen i The Producers (Oslo Nye)Mungojerrie i Cats (ChatNoir), Grantaire i Les Misérables (Oslo Nye),  understudy Rooster i Annie  (Folketeateret), Tenoren i Singin' In the Rain(Oslo Nye), My Fair Lady (Folketeateret), Postkort fra Lillebjørn (Oslo Nye), Spamalot  (Folketeateret) og La Traviata (Birmingham Opera Company). Han har spilt rollen som Eirik Larsen i Hotel Cæsar og vært korist i Melodi Grand Prix og Eurovision Song Contest. Håkon har undervist steppdans ved bl.a. Bårdar Akademiet, Musikkteaterhøyskolen, MTF og At Tickletoes, og har også danset i flere forestillinger med Oslo SteppdansKompani.

Om klassen: Steppdans er noe av det morsomste som finnes! Som om ikke det var nok, stiller man sterkere som musikalartist om man har steppdans i verktøykassa. I klassene vil vi fokusere på teknikk, rytmikk og musikalitet gjennom faste tekniske øvelser og kombinasjoner som leder videre til koreografisk arbeid. Målet med kurset er å få bedre ferdigheter i steppdans ved å øve opp styrke, hurtighet, vokabular og evnen til å forstå og utføre ulike steppetrinn. Vi vil ta utgangspunkt i et noe øvet nivå, og tilpasse vanskelighetsgraden ut i fra nivået i gruppa. 

Jepp jepp – kom og stepp!

MTF Dansetrening Jazz
med Marianne Skovli Aamodt.

Marianne er utdannet ved Randi Frønsdals dansestudio, Den Norske Operas ballettskole og fra studier med Molly Molloy og Anna Price i Paris. Har arbeidet som danser i Paris, og vært med i norske dansekompanier som ODE, Carte Blanche, Studio Oscar og Norsk danseteater. Medvirket som danser, stager og/eller koreograf i TV, revyer og musikaler (bl.a. A Chorus LineGreaseGuys and DollsHairWest Side StoryCatsJungelboken (Oslo og Stockholm). Har undervist i inn- og utland (bl.a. Statens balletthøgskole). Har tidligere gjestet Oslo Nye teater som koreograf for CabaretChicagoMy Fair Lady, La Cage aux Folles og Den Glade Enke mm.

Om Klassen: Klassene vektlegger grunnleggende tekniske øvelser som gir et godt grunnlag for videre arbeid.

Klassene legges opp etter ferdighetsnivå, og er et godt alternativ både for den som ønsker en oppfriskning av kunnskap, den erfarne danser, og allrounderen.

"Etter mange år som danser og koreograf har jeg erfart at det å se litt tilbake på danse tekniske ferdigheter er nyttig, rett og slett base teknikk. Skader kan oppstå som resultat av trening. Det å gå grundig gjennom basis teknikk er en forutsetning for å forbli skade fri og kunne utvikle seg som danser. Velkommen til grunntrening".

Marianne Skovli Aamodt.


MTF Dansetrening Stepp                      med Iselin Jansen

Klassene retter seg mot utøvere med noe erfaring, og legges opp etter ferdighetsnivå til den totale påmeldte gruppen.

Iselin har en allsidig utdannelse i steppdans, mambo, house, salsa, jazz, samtidsdans og ballett. Med studier ved Fagerborg landsdekkende linje for ballett 2008–2010 m.f. Hun er ildsjel og gründer av norges første internasjonale festival for steppdans, Tap Oslo. Dette er en årlig festival som ble startet i 2015 og får besøk av noen av verdens beste steppdansere. Ved flere anledninger har Iselin studert under Sarah Reich og hennes «Tap Music Project» i Los Angeles, med flere show. Hun er aktiv i det internasjonale miljøet i stepp, og leder managementbyrået «Norwegian Rhythm production» som representerer internasjonale dansere i Oslo, samt arrangerer konserter rundt festivalen (Tap Oslo). Videre har Iselin undervist og opptrådd med steppdans og house/hiphop blant annet i Barcelona, Stockholm, Los Angeles, London, New York og Helsinki. Her hjemme er hun aktiv med egne show, konserter og TV. Ved flere anledninger har hun fremført selvkomponerte verker med Alexis Ruiz. Hun ble medlem av Oslo Steppdanskompani i 2012 og har opptrådt i forskjellige arrangementer og forestillinger med kompaniet. Siden 2012 har hun jobbet som freelance-dansefotograf og fotografert flere av verdens mest profilerte dansere, kompanier og steppdansfestivaler, med utdannelse fra Bilder Nordic school of Photography. Hun har BA i psykologi ved Universitetet i Oslo. I dag underviser hun steppdans og flere andre dansestiler hos blant annet At tickle toes steppdansskole, Norsk Ballettinstitutt m.f.

Om Klassen: Hennes klasse-struktur er delt i to. Første halvdel består av teknikk og musikalske øvelser, og andre halvdel av danseperspektivet innenfor steppdans. Steppdans er den eneste stilen en både må være musiker og danser på en gang. Dette vektlegger hun med musikkteori og stor variasjon i musikk-sjangere, og også ved å integrere andre dansesjangere inn i steppdansen. Hun er mye inspirert av latin-jazz og house. Det er viktig at steppdansen er både visuelt vakkert samtidig som en lager musikk med jernene, og hennes koreografier og kombinasjoner fokuserer på dette. Det er en time for å svette og ha det gøy, samtidig som det skal være lærerikt og utfordrene. Og hun gir alle muligheten til å arbeide individuelt med de tingene en selv trenger mest.

MTF Dansetrening Jazz
med Jan Nicolai Wesnes.

Nicolai er utdannet ved Kunsthøgskolen i Oslo (2001-04). Jobbet for Jo Strømgren Kompani siden 2009. Har også hatt oppdrag ved Den Norske Opera & Ballett, Hålogaland Teater, Oslo Danse Ensemble, Folketeateret, Oslo Nye Teater mfl. Koreografert for TV, film, revyer, musikal og sceneshow.  Medvirket i bla. Chicago, Guys and Dolls, Singin´ in the Rain, West Side Story, Cabaret og Mary Poppins.

Om Klassen: Jazz/Musikaldans

Klassene vil ha et todelt fokus. Første del av klassen vil handle om grunnleggende teknikk i jazzdans: senter, fotarbeid, isolasjoner, styrke m.m.

Andre del av klassen vil være koreografibasert, der hovedfokus kommer til å ligge på det å tilegne seg koreografi fort, og å jobbe med stilforståelse i forskjellige sjangre.

MUSIKKTEATERFORUM
Trosterudveien 33b, 0778 
Oslo, Norway

Organisasjonsnummer: 997 915 828
Powered by Wild Apricot Membership Software